Dynasig - špičková řešení pro signalizaci

Česky English Deutsch

Vítejte na stránkách Dynasig, spol. s r.o.

Špičková řešení pro dopravní signalizaci

Home > Produkty a služby > Ostatní > Plastový program
Plastový program

Plastový program

Neodmyslitelnou součást označování překážek či pracovních míst na vozovkách tvoří plastová dopravní zařízení. Svým zákazníkům proto nenabízíme jen výstražnou signalizaci či dopravní návěstidla, ale i kompletní plastový program.

Směrovací desky Z4

Plastové desky vyznačují hranice omezení v provozu a pomocí barevných pruhů určují směr objíždění. Nabízíme všechny typy směrovacích desek (Z4a, Z4b, Z4c), a to v jednostranném i oboustranném provedení. Směrovací desky lze zakoupit ve dvou retroreflexních třídách.

Plastové kužely

Plastové kužely slouží ke krátkodobému označení překážek provozu, zejména k vytyčení operativních pracovních míst, či pro přechodné užití před instalací řádných výstražných zařízení. Kužely lze zakoupit ve výšce 30, 50 nebo 75 cm, a to v různých stupních reflexe.

Plastové majáky

Plastové majáky označují dlouhodobé překážky v provozu, jako jsou tramvajové ostrůvky, kruhové objezdy či přechody pro chodce. Vedle prosvětlené verze lze tyto majáky zakoupit i v jednoduchém provedení, bez instalovaného světelného zdroje. Majáky mohou mít výšku 100 cm nebo 130 cm a jednostranné či oboustranné provedení.

Podstavce

Podstavce se používají k upevnění řady dopravních zařízení, ať již jde o dočasné dopravní značky, směrovací a vodicí desky, zábrany, či jiné systémy. Podstavce jsou vyráběny z recyklovatelného odpadního plastu a jejich hmotnost se pohybuje od 16 do 30 kg.


Pro informace o dostupnosti dalších dopravních zařízení nás neváhejte kdykoli oslovit na emailové adrese info@dynasig.cz, případně na telefonním čísle +420 546 217 480.