Dynasig - špičková řešení pro signalizaci

Česky English Deutsch

Vítejte na stránkách Dynasig, spol. s r.o.

Špičková řešení pro dopravní signalizaci

Výstražná světla LED200

Výstražná světla LED200 se používají buď samostatně, nebo jako součást synchronizovaných světelných souprav a dalších výstražných zařízení (světelné šipky, světelné rampy, zvýrazněné dopravní značky). Výstražná světla využívají unikátní technologii DynLED, která zaručuje vysokou úroveň jasu při minimální spotřebě energie.

Výstražná světla LED200 funkčně plně nahrazují klasická halogenová zařízení. Světla jsou bezúdržbová a odolná vůči mechanickým otřesům i výkyvům teplot. Filtr světla s činnou plochou o průměru 180 mm je z tvrzeného polykarbonátu, krytí odpovídá třídě IP 54.

LED výstražná světla jsou konstruována na napájení 12V/24V. Při napájení ze sítě lze využít nestabilizovaný napájecí zdroj NZ-12D nebo zálohovaný zdroj NZZ-12, které najdete v nabídce společnosti DYNASIG.

Vzhledem k rozsahu možného užití dodáváme světla LED200 v široké nabídce mechanicky i funkčně odlišných variant. Pro bližší informace nás neváhejte kdykoli kontaktovat na adrese info@dynasig.cz nebo na telefonním čísle 546 217 480.

Všechna světla LED200 vyhovují ustanovením technických norem ČSN EN 12352 a ČSN EN 50923 a lze je užívat v souladu se zásadami TP66.

  • Pouze čtvrtinový odběr energie oproti halogenovým světlům při zachování svítivosti
  • Bezúdržbovost – LED diody není třeba během celé životnosti světla měnit
  • Odolnost vůči nárazům a povětrnostním podmínkám
  • Optický filtr z nerozbitného polykarbonátu
  • Tělo světla z odolného plastu, zajišťující krytí třídy IP 54

Z naší nabídky:

LED200H-B – Samostatné LED světlo třídy L8H s mikroprocesorovým blikačem. Světlo lze dodat ve variantě s krčkem (vhodné pro umístění na čtvercový či U-profil o rozměrech 40 x 40 mm nebo na trubku Ø 40mm) nebo bez krčku (jako součást montovanou do větších zařízení - signalizačních tabulí, světelných šipek apod.). Součástí je 5m napájecí kabel.

LED200H-B2 – Dvojice LED světel třídy L8H vzájemně propojených kabelem. První světlo obsahuje mikroprocesorový blikač, který řídí činnost celého zařízení. Světla se užívají zejména k montáži do zvýrazněných značek, lze je však využít i jako samostatné výstražné signalizační zařízení. Světla lze nastavit na současné nebo střídavé blikání.

LED200H-B3 – Trojice LED světel třídy L8H, užívaná jako výstražné zařízení, zejména pro označení překážek menšího rozsahu na vozovce. Mikroprocesorový blikač, umístěný v prvním světle, řídí činnost celé sestavy v několika režimech: tzv. postupný světelný bod, světelný řetězec, současné blikání.


Pro bližší informace o výstražných světlech LED200 a dalších produktech využívajících LED technologii nás neváhejte kdykoli kontaktovat na adrese info@dynasig.cz nebo na telefonním čísle +420 546 217 480.