Dynasig - špičková řešení pro signalizaci

Česky English Deutsch

Vítejte na stránkách Dynasig, spol. s r.o.

Špičková řešení pro dopravní signalizaci

Home > Produkty a služby > Ostatní > Doplňky a příslušenství > LED vložky do návěstidel
LED vložky do návěstidel

LED vložky do návěstidel

Dopravní návěstidla standardně dodáváme v úpravě pro žárovky, nebo v LED provedení. Díky kompaktnímu systému FUTURLED si přitom můžete již dodaná návěstidla osadit LED vložkami sami.

LED vložky FUTURLED lze dodat v zelené, žluté i červené barvě, a to v úpravě na napětí  230V (elektrická síť), 24V nebo 12 V (akumulátor). Lze je tedy použít jak do pevně instalovaných návěstidel (semafory, signalizace výjezdu hasičských vozidel), tak do mobilních semaforů pro organizaci kyvadlové dopravy, či dočasné řízení provozu na křižovatkách.

LED vložky mají oproti žárovkám výrazně nižší spotřebu (230V AD/8W; 12V DC/4W), a přesto je jejich viditelnost znatelně lepší. Vložky FUTURLED jsou navíc odolné vůči nárazům a zcela bezúdržbové. (U žárovek dochází při mrazech vinou teplotních rozdílů ke spalování vlákna. Náklady spojené s výjezdy a výměnami spálených žárovek tak časem výrazně převyšují rozdíl v nákupní ceně.)

LED vložky FUTURLED lze použít na kterékoli z naší nabídky mobilních semaforů, dopravních navěstidel či výstražných navěstidel u výjezdu vozidel s právem přednosti v jízdě.


Pro bližší informace o LED vložkách a jejich cenách nás neváhejte kdykoli oslovit na adrese info@dynasig.cz nebo na telefonním čísle +420 546 217 480.