Dynasig - špičková řešení pro signalizaci

Česky English Deutsch

Vítejte na stránkách Dynasig, spol. s r.o.

Špičková řešení pro dopravní signalizaci

LED panel Obsazeno/Volno

Informační tabule se signalizací obsazenosti parkovacích kapacit se užívá na parkovištích vybavených elektronickým parkovacím systémem.

Zařízení sestává z pouzdra z tvrzeného plastu, ve kterém se nachází deska s LED diodami a řídicí jednotkou. Přední část pouzdra je z průhledného polypropylenu s černým kontrastním polepem. Zařízení je určeno pro vnitřní i venkovní použití – je odolné vůči dešti a teplotním výkyvům.

Mikroprocesorová řídicí jednotka obsahuje detektor okolního osvětlení, kterému přizpůsobuje intenzitu jasu LED diod. Ty ve tmě svítí pouze na 50%, takže je vyloučeno nebezpečí oslnění řidičů, a navíc dochází k výrazné úspoře energie.

LED panel je koncipován na napájecí napětí v rozsahu 11V až 24V. K zařízení lze proto použít buď originální nestabilizovaný zdroj DYANSIG NZ-12D (pro napájení ze sítě 230V) nebo zálohovaný zdroj NZZ-12 (napájení z veřejného osvětlení), případně jakýkoli jiný zdroj s výstupním napětím v uvedeném rozsahu.

LED panel OBSAZENO/VOLNO lze zakoupit buď samostatně, nebo spolu s dopravní značkou IP11.


Více informací o produktech společnosti DYNASIG a jejich dostupnosti vám sdělíme na telefonním čísle +420 546 217 480 nebo na adrese info@dynasig.cz.